dimecres, 6 de juny del 2012

Núria opina, DARK SHADOWS


A vegades l'encertem i d'altres no, i aquesta vegada l'hem ben espifiada.
Teníem ganes de quelcom desenfadat i imaginatiu i ens va semblar que la signatura “Tim Burton” n'era una garantia...,però no ha sigut així.

En sortir del cine li vaig comentar a la Martina que semblava que el grup de famosos que surt a la pel·lícula s'hagués reunit per divertir-se una estona i treure'n uns quants calerons. Després , un cop informada, he vist que una mica ha sigut així, ja que està basada en una sèrie televisiva Dark Shadows d'en Dan Curtis, que en Johnny Depp es mirava de petit i per la qual sentia especial devoció i que amb el seu amic Tim Burton han decidit retre-li homenatge amb aquest film.

El resultat final és un film molt fluixets amb algunes pinzellades d'originalitat, però no suficients per convertir-la en una pel·lícula distreta i divertida..., en la que hom intenta riure, però com que no té prou material acaba només amb un somriure que, cap al final es converteix en un vulgar badall d'avorriment..., per acabar tot sortint de la sala exclamant...,quin rotllo!!

Masses tòpics, masses evidències i alguns efectes especials ben fets, però poc lograts. Un Jhonny Deep excesivament maquillat, malgrat el requeriment del personatge, per disimular que ja no és tan jovenet i que li està passant l'edat per segons quins personatges, més li valdria haver acceptat que de vampir maduret estaria sensacional i que totes ens tornariem boges per rebre la seva queixelada.

No cal perdre temps, ni diners en veure-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada