dimecres, 18 d’abril del 2012

Núria opina, REC 3 : GÈNESIS


Aquesta pel·lícula combina diferents elements per elaborar un film original i creatiu..., i sobretot molt divertit.
La única relació que té amb les anteriors pel·lícules de la saga, és un dels directors, el gènere de terror, i algunes referències, entre d'altres, amb la manera de filmar que utilitza al començament del film i que serveixen per posar als espectador seguidor de la saga, a l'expectativa del què passarà més tard.
Ja en les anteriors edicions, REC1 i REC2, els seus directors van demostrar ser creatius i originals de com posar en escena una peli d'ensurts, com és el gènere de terror. Jo, visc en una escala de l'època i estil de les dels dos films primers, em va costar tornar a casa, perquè no podia evitar de pensar que en qualsevol moment em sortiria un zombi d'una de les portes que anava passant, encara ara, en nits de tornada a casa de tard, recordo la pel·lícula i ho penso.
La peli té moments en que et petes de riure amb les converses i acudits de tot el què va passant, els cavallers salvadors, que no salven res, l'heroïna que li surt de dins a la núvia que semblava una pàmfila romàntica... i molts altres moments molt imaginatius que trenquen amb la seriositat cementiresca i lúgubre a que ens té acostumats el gènere. L'acudit de l'inspector de les Gaes que va a prendre nota sobre les músiques utilitzades al casament i que li diuen “Canon”, molt bo.
Crec que és un film, com ja s'ha dit repetidament, revolucionari amb el gènere perquè trenca amb les convencions clàssiques de tractament del gènere i busca un llenguatge diferent i més modern.
La metàfora final intencionada o no,....ningú se'n salva de convertir-se en un zombi, encara que sigui per amor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada