dimarts, 11 de juny del 2013

Núria opina. EL IMPOSTOR

Sense cap reflexió i espontàniament diria, que aquest és un documental lleig que, tracta un tema lleig i on tot allò que hi passa, és lleig..., però pensant una mica veus que les coses no són tan senzilles.

Tenim un tema, la suplantació d'identitat, que si que és lleig, però també força complexe. Un director, Bart Layton que tria per fer un documental aquest tema i una història on tot allò que passa sembla absolutament inversemblant. Sembla impossible que algú s'hagués cregut mai que, aquell noi que volia fer-se passar per un altre, ho era, i se l'hi assemblava en alguna cosa. Però, va passar.

En Bart Layton ens presenta un documental on genera moltes preguntes, gairebé cap resposta i poc judicis de valor..., tota la resta, que és molt, ho deixa per l'espectador, cadascú que espavili, amb aquesta història.

Potser, l'única cosa que ens deixa clara és que, l'impostor és algú que busca ser qui no és i que vol ser estimat al preu que sigui i ho va provant..., a la llarga, no li surt massa bé.


Interessant aquest documental i la manera d'enfocar-lo. Incita a filosofar sobre moltes qüestions que deixa surant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada