diumenge, 14 de gener del 2018

PERFECTOS DESCONOCIDOS. Director, Alex de la Iglesia.

(...)UNA CATARSI DE LA INTIMITAT, UNA MOSTRA PERTORBADORA DE LA DIFERÈNCIA ENTRE SINCERITAT I TRANSPARÈNCIA.
Paraules de Daniel Reigosa. en la seva crítica sobre la pel·lícula a Caimán Cuadernos de Cine, desembre 2017. Nº 17.

Guió, remake segons la italiana “ Perfetti sconosciuti” de Paolo Genovese, 2016. Adaptat per Jorge Guerricaechevarria i Alex de la Iglesia.
Espanya-Itàlia, 2017.
Duració, 97 minuts.


SINOPSI
Set amics, sis d’ells emparellats entre ells, decideixen reunir-se per sopar, en un sopar aparentment rutinari. Una d’elles proposa un joc que promet trencar la monotonia del sopar: en l’estona que duri el sopar, es llegiran en alt i es contestaran públicament totes les trucades que, arribin els seus mòbils, per demostrar que ningú té res per amagar. I tot, sota la influència d’una inquietant lluna de sang.
Adaptació i traducció pròpies, tretes de Daniel Reigosa en la seva crítica sobre la pel·lícula a Caimán Cuadernos de Cine, desembre 2017. Nº 17.




El director, Alex de la Iglesia.
NÚRIA opina.
Una obra que m’ha divertit veure-la, però que no em deixarà cap empremta en la meva memòria cinèfila. Això no serveix per treure-li els seus mèrits com a cinema d’entreteniment, ben fet.


MARTINA opina.
Alex de la Iglesia sap fer cinema, d’entreteniment i sobreeixint parlant de qüestions d’actualitat.
En aquesta obra en clau d’humor, l'autor ens posa en escena un sopar d’amics, on per amanir-ho decideixen jugar a què durant la vetllada compartiran tot el que entra als seus telèfons i tot en consonància amb una nit especiada per un eclipsi lunar que provoca fenòmens paranormals.
Aquesta comèdia procedeix amb elegància, entre converses creuades que lliguen la història i uns personatges amb profunditat que il·lustren molts dels prototips socials.
Una opció simpàtica, de cinema apte per tots els públics que, a mi personalment no em transcendirà però que crec que, en general et permetrà passar una bona estona i inclús reflexionar sobre l’amor, l’absurd de les mentides i la dificultat de construir un espai propi quan es conviu en parella.

Una entrevista amb el director Alex de la Iglesia:
www.youtube.com/watch?v=NclRrygiofw

Més informació, fitxa completa, tràilers i crítiques interessants a :
www.filmaffinity.com/es/film914473.html






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada