dijous, 8 d’agost del 2013

Núria opina. EL ULTIMO ELVIS

Quan vaig estar a Argentina vaig descobrir un fenomen que en el nostre país no es dóna i que, allà és molt popular, el de cantants i músics que són imitadors dels grans musics de la història de la música moderna Elvis Presley, Franks Sinatra, John Lenon i molts d'altres. Allà s'organitzen trobades i concursos i és molt corrent trobar actuacions d'aquests imitadors. Alguns, són francament bons. El music es vesteix imitant la seva estrella i adopta dalt de l'escenari tota la seva gestualitat.

Armando Bo agafa una d'aquestes històries que, en el seu país ni deu haver moltes, i la porta a la pantalla d'una manera força autèntica i sincera.
Aquesta és una història grisa i trista, d'un personatge gris que, té els seus moments de gloria i on la tendresa és un dels components que dóna dignitat al personatge, sense exageracions, ni efectismes.

Com és obvi, una bona música.
Una pel·lícula no adient pels que busquen fugir de tot el que és gris, amb la por d que no els enganxi a ells. Adient per freakies, sensibles i amants de la música del Elvis..., i per tots aquells que creguin que cal somniar per sortir de l'ostracisme quotidià i com va sentenciar George Braque- “tots necessitem la bellesa, perquè la vida se'ns faci suportable”..., l'encís de la creació musical aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada