diumenge, 18 d’agost del 2013

Martina opina. THE EAST



Aquest triller de Zal Batmanglij és una historia actual i fresca però força previsible i amb un final fet a corre-cuita i força superficial. A més, personalment, considero que li falta lligar molts detalls de forma que sembla com si l'haguessin fet amb bons recursos però sense massa gràcia traçant-ne la trama.Narra com una jove plenament ficada en la seva carrera professional, com a agent en una empresa multinacional d'investigació, es troba en un dilema moral en el moment en el que la fan treballar en un cas on ha de viure en una comunitat de joves antisistema durant una temporada. Durant aquesta estància a la comunitat òbviament la noia s'enamora, maleeix l'empresa per la que treballa i finalment renuncia a la seva vida buida de contingut per convertir-se en una militant combatent del món paral·lel creat pel grup de joves alternatius, de bones famílies i educats. Això si, no us n'estic revelant el final, ja que ho fa d'una forma prosaica e individual.
Al meu entendre tot plegat és massa extravagant i fals. Per començar una noia que opta per fer carrera en el món dels negocis i aconsegueix arribar a algun lloc no és tan ingènua per no saber que no és més que un peó del sistema. A més la comunitat de joves de referencia és un retrat de hippies del passat d'allò més vulgar i per acabar el motiu de la trama, el qual tracta de destapar que una gran empresa farmacèutica ha compromès amb el govern la venta de no ser quantes dosis d'un medicament molt perjudicial per la salut, el qual, li donaran a tots els funcionaris de l'estat amb els conseqüents danys col·laterals que això comporta.
Penso que la idea en si, no està malament, però està tractada de forma tan simplista i poc original que, es converteix en avorrida i i fins i tot trobo que un pèl arrogant i pretensiosa.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada