diumenge, 27 de desembre del 2015

ISLA BONITA. Director, Fernando Colomo.

España, 2015.
Duració, 101 minuts.


Fernando Colomo, director i protagonista.

NÚRIA opina
No tinc massa cosa a dir d'una pel·lícula, simpàtica, amable i amb uns tocs d'humor, força graciosos i divertits... gent que viu bé i sap riure-se'n de les seves pròpies penes i misèries.
Com diu la Martina, molt adient per un diumenge a la tarda al cinema Texas.

MARTINA opina
Aquesta obra dirigida i interpretada per Fernando Colomo, és una comèdia idònia per un diumenge a la tarda. O en tot cas, en el nostre cas, i sense massa més, a mi em va satisfer com a divertiment final del cap de setmana.
Humor proper, històries entrellaçades de persones pintoresques que tenen vides peculiars i una trama condicionada per la crisi existencial dels personatges que compareixen. Tot en un ambient bohemi actual, on persones benestants i lliures tenen la gran fortuna d'escollir el seu destí, encara que no sempre l'encerten.
Tot, en un escenari determinat i on el ritme de les coses està marcat per l’extravagant conjunt de sorpreses que es presenten en un estiu en aquesta bonica illa balear; Menorca. És tracta d'una trama entretinguda, amb personatges que tenen un món intern ric i tot amb clau d'humor.
Sense gaires més comentaris, només afegir que, hem anat als cinemes Texas i que novament he pensat que és una molt bona opció. On preus populars, sales petites i confortables i ambient local del barri, fan del cinema un art que per mi també té quelcom de social.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada