dilluns, 12 de març del 2012

Martina opina, LA INVENCION DE HUGO


La fantasia és un món, que amb el cine et permet navegar per indrets plens de coses, persones i escenaris desconeguts i creats en una psique aliena. La trama d'aquesta pel·lícula et transporta al món infantil i a la seva manera de viure les dificultats, amb les seves ulleres d'infal·lible creativitat I dolçor.
El fet de veure l'obra amb 3D o sense no canvia espectacularment el concepte, però si que a nivell visual és molt més atractiva.

L'història és "mona" però tampoc més, i la interpretació dels dos protagonistes m'ha semblat bastant dolenta, malgrat que, entenc l'elecció ja que encaixa molt bé estèticament. Els dos nens són d'un guapo especial i molt d'acord amb una línia de recerca de personatges originals I que no estiguin dins dels paràmetres estandarditzats de bellesa.
Una vegada més, crec que aquest director ha treballat molt bé la vessant artística de la part visual, però per altri, ni la manera d'explicar la història d'un personatge tan erudit com és el Meliés i el seu paper en la creació del cine, i de la mateixa manera que la dels impulsors d'aquest, no m'han semblat res de l'altre món.

Entreteniment pur i dur amb tendresa i adequat per fer volar una mica la imaginació.



                                           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada