dimecres, 4 de juliol del 2012

Martina opina, HYSTERIA


Abans de decidir quina seria la pel·lícula escollida per la sessió d'aquell vespre, vàrem estar d'acord en que vivíem temps difícils i que com en general la gent estava molt irritable i especialment queixosa, que ens venia de gust veure quelcom amb una mica d'humor. L'oferta no era gaire amplia i llegint la sinopsis d'aquesta pel·lícula, Hystèria, de procedència anglesa, ens va semblar que podia ser una bona elecció.

En primer lloc el tema podria haver-se tractat amb certa gràcia, la invenció del consolador en un context on la part femenina de la societat aristocràtica anglesa tenia majoritàriament una realitat centrada només en la vida familiar i on moltes dones podien trobar una via d'escapament substancial per la seva satisfacció sexual.

Tampoc em sonava malament l'estètica victoriana i la “salsa” que li podria donar a una narració basada en aquesta història amb clau d'humor anglès.

En tot cas res del que esperàvem es va donar, més aviat al contrari, una d'aquelles pel·lícules sense cap gràcia; que els hi deu haver costat un dineral, ja que, tant els vestuaris com l'estètica està especialment treballada i per acabar-ho d'adobar és totalment insultant pensar que, has gastat el que val l'entrada del cinema en veure una cagada en tota la seva substància.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada