dijous, 20 de desembre del 2012

Martina opina, HOBBIT, An Unexpected Journey

Abans de decidir sobre quina seria la nostra elecció per la sessió d'aquesta setmana, dubtàvem sobre si ser fidels a la nostra aposta pel cine fet a casa, o obrir els nostres horitzons. Finalment hem decidit, anar a veure quelcom més popular però que, se'ns dubte mereix de l'exhibició en sala: EL HOBBIT.

Malgrat la crítica està especialment obsessionada amb la durada excessiva, jo crec que, més aviat és una qüestió de les ganes d'entrar en un món de fantasia i del temps que hom disposi per fer-ho. Vull dir que, evidentment que gairebé tres hores asseguda en una butaca no són fàcils, però el viatge en el qual aquesta narració ens transporta, els paisatges i "todo lo demàs también", són totalment d'un altre món i tampoc tindria massa sentit fer-ho breument. Tan per tant, si no hi estàs disposat a dedicar-hi temps, no la vagis a veure i ja està.

Els escenaris de la pel·lícula, a mi em semblen al·lucinants i si no fos pel fet que l'ordre que ens han anat proporcionant la serie del Senyor dels Anells, ens provoca una espècie de desconcert permanent o sensació de ja haver vist tot allò prèviament, crec que aquesta, és la millor de totes elles. M'agrada també el sentit que té el viatge dels protagonistes i perquè no, mencionar un final obert però encaminat cap a un desenvolupament feliç. Tot i que, criticaria la falta d'intensitat en els detalls de les lluites, ja que, realment posats a fer-ho magnificent, podrien haver jugat un pèl més en posar-te en situació de perill, portant els personatges al límit.

Del cine en 3D, em sorprèn que bàsicament sigui tan impressionat amb el tema dels ocells o objectes voladors. I posats que, com veieu, no tinc massa res a dir, però és Nadal, demanaria obertament que algun fanàtic de l'ornitologia faci una super producció de les migracions d'ocells amb ultralleuger, potser, o el que més s'escaigui per fer-nos gaudir de l'espectacle, ja que, realment sembla que aquests surtin de la pantalla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada