dijous, 20 de desembre del 2012

Núria opina, HOBBIT, An Unexpected Journey



Ho he passat molt bé anant a veure aquesta pel·lícula que és un veritable espectacle visual, on l'element predominant d'aquesta és la imaginació.

Una imaginació, portada a terme amb suficients mitjans tècnics, com per poder crear mons on hi ha éssers curiosos, estrafolaris, singulars i variats. Surten diferents grups “humanoides” o “animaloides”, segons s'aproximin o allunyin més de les propietats dels humans. Grups marcats per uns costums de vida i un fort ànim de sobreviure en el seu món o fora d'aquest..., conquerint territoris que no són els seus amb la força bruta i despietada, o intentant recuperar allò que hom considera seu, ajudant-se els uns als altres o traint-se..., amb tots aquests elements i molts d'altres, Tolkien va inventar una fantasia que, en Peter Jackson ha sabut recrear molt bé permetent-nos entrar-hi i conèixer mons fantàstics plàsticament on hi poden trobar representades totes les passions, pecats i virtuts de la nostra societat i on sempre s'acaba imposant la bondat per sobre de la maldat, tant de bo el món real fos així !

Un film per passar-ho bé si ens agraden les històries fantàstiques i sinó, per provar-ho no perdem res, potser descobrirem una nova faceta nostra que no coneixíem. Imprescindible veure-la al cine amb pantalla gran i ulleres 3D.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada