dissabte, 23 de juliol del 2016

THE SHALLOWS. INFIERNO AZUL. Director, Jaume Collet-Serra.

EL CATALÀ INSTAL·LAT A HOLLYWOOD JAUME COLLET-SERRA TORNA A DONAR UNA LLIÇÓ DE CINEMA ENTÈS COM A ENTRETENIMENT AMB AQUEST FILM TREPIDANT AMB TAURÓ INCLÒS. Dit per en Blai Morell al Quefem 15/07/2016.

EUA, 2016.
Duració, 87 minuts.



SINOPSI
En aquest triler, Nancy Adams, busca una platja idíl·lica per fer-hi surf, on va estar la seva mare morta de jove. Allà, patirà l'atac d'un gran tauró blanc. Està atrapada a dos cents metres de la costa, però no podrà arribar-hi, sinó posa a prova tota la seva valentia, el seu enginy, la seva fortalesa i tots els pocs recursos que té al seu abast...


El director, Jaume Collet-Serra.
NÚRIA opina
Si us agrada tenir emocions fortes, aquesta pot ser la vostra pel·lícula... amb un entorn molt més agraït que les històries de vampirs, monstres o zombis.
Un paisatge idíl·lic, un tauró enfadat perquè té intrusos en la seva àrea de cacera, i una dona jove, guapa i valenta que, sap afrontar les adversitats amb intel·ligència.
Per mi, són els ingredients necessaris per passar-ho bé, davant de la pantalla gran , quan només busques entreteniment ben fet i intel·ligent.
El cine té molts registres i per sort a mi m'agrada gaudir de tots, sempre i quan, estiguin ben fets com aquest.
Us la recomano, si esteu en el cas citat abans. He gaudit molt d'aquest espectacle.

MARTINA opina

Una de terror, sang i amb història de fons..., pel meu gust aquesta és una molt bona pel·lícula.
Una noia maca i americana, arriba a un destí tropical, està sola i no té por del mar. Amb aquest viatge, on vol practicar surf, pretén connectar-se de nou i trobar eines per superar el dol de la mort de la seva mare.
Personalment, em diverteix el cinema de terror, l'adrenalina que supures asseguda a la butaca, però no sempre és fàcil trobar-ne de ben fet. Aquest director català, amb un estil en el seu treball clarament de cinema de Hollywood, crec que ho aconsegueix i fa tapar-te els ulls amb les mans, en vàries ocasions.
A l'inici, una mica massa de sang, fins al punt que quasi m'aixeco i espero a la Núria fora de la sala, però, progressivament avança i relata un atac de tauró d'allò més ferotge.
Potser però, si esteu en mode estiu, us agrada el mar i sou porucs, millor que la reserveu per aquest hivern.

En aquest enllaç, trobareu l'útil fitxa que edita els cinemes Verdi:

En aquesta pàgina, de Filmaffinity, hi podeu trobar la fitxa tècnica i artística, una sinopsi molt encertada i algunes frases crítiques que, estan bé:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada