dilluns, 4 de novembre del 2013

Martina opina. MICHAEL H



Aquest documental parla sobre el món artístic d’aquest director de cine d’origen austríac. Es tracta d’un senyor d’edat avançada, 71 anys, fill d’una actriu i un actor-director .

Sempre se l’ha considerat com un personatge controvertit, amb una trajectòria de més de 25 anys fent cinema que, no deixa indiferent a l'espectador. Ha fet obres com: La pianista, Funny Games, La Cinta Blanca, Amor...entre d’altres.

M’agrada haver conegut un personatge que diu que, cada gènere cinematogràfic pot servir com una eina completament diferent, per explicar coses diferents. Potser un thriller és adequat per il·lustrar una tragèdia, ja que la tensió i el ritme frenètic et pot portar a entendre-la millor, una comèdia pot servir per explicar la complexitat d’una historia d’amor. I la violència, com a canal per denunciar el que aquest personatge considera que, sempre ha de ser considerat com a desagradable: la pròpia violència.

Crec que és un documental que té sentit per aquells espectadors que segueixen la seva trajectòria, ja que et permet entrar en la visió d’aquest artista i en l’enfoc que dóna a la seva feina.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada