diumenge, 22 de desembre del 2013

Martina opina. 3 BODAS de MÁS



Fa temps que sintonitzo amb al cinema espanyol. Potser, per proximitat cultural i també perquè que darrerament aprecio les comèdies i aquest és un genere força freqüent en aquesta regió del món.
La trama d’aquesta pel·lícula és simplista, com una gran ironia del destí, la protagonista es veu abocada a un allau d'esdeveniments socials, ja que, la conviden a tres casaments en un sol mes. Els qui es casen són ex-parelles d’aquesta noia soltera, jove i amb una tendència a no acabar de sintonitzar amb els nois amb qui s’embolica.
Personalment he rigut, tot i la senzillesa d’aquest humor amb un toc àcid. Té bons moments, amb grans frases, com la que pronuncia el capellà que, fa de mestre de cerimònies al casament del del primer nuvi i de la protagonista, qui és un transvestit d’un poble tradicional.
Us recomano no veure-la amb grans expectatives, ja que, tot és força previsible i tampoc té grans dosis d’humor intel·ligent però si que, al meu entendre, és una mostra més de la qualitat, sense més pretensions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada