diumenge, 22 de desembre del 2013

Núria opina. 3 BODAS de MÁS

No coneixia a aquest jove director català de trenta set anys, nascut a Viladecans i format a l'escola ESCAC. Al 2000, va guanyar a Màlaga la Biznaga de plata pel seu curt Treitum i al 2009, va estrenar Spanish Movie.
Al 2013, estrena aquesta pel·lícula que, segurament que tindrà força èxit, perquè està bé i et fa passar una bona estona.
Aquesta pel·lícula, és una comèdia feta amb bon gust. Entenc per bon gust, saber crear situacions absurdes que, permeten ironitzar sobre uns personatges que són els protagonistes d'aquestes.
Al meu entendre, aquest film, té més mestratge de l'Almodovar, que de l'humor d'ironia casposa d'en Santiago Segura, de la que estic més allunyada per gustos.
Amb la protagonista, molt ben interpretada per Imma Cuesta, és molt fàcil simpatitzar, perquè és una dona que, representa trets comuns que, tenen moltes altres dones i és fàcil sentir-se identificada en alguna de les seves característiques.
Els altres personatges masculins, estan ben trobats i ben interpretats...,tot plegat és una bona opció per passar una estona bona i agradable, somriure molt i riure bastant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada