diumenge, 6 de novembre del 2016

MAGGIE'S PLAN. Directora, Rebecca Miller.

EUA, 2015.
Duració, 98 minuts.
SINOPSI
Maggie (Greta Gerwig) és una jove professora d'art, independent i moderna que vol quedar-se prenyada, però no té parella...



La directora Rebecca Miller.
NÚRIA opina.
Una comèdia intel·ligent i divertida per passar una estona distreta.
Potser fa un retrat d'una part de la societat de New-York que, només li farà gràcia a un determinat sector social, proper a les preocupacions i “neures” del que ens presenta en el film.
Si voleu un cinema lleuger i distret, aquí teniu la vostra pel·lícula.

MARTINA opina.
Rebecca Miller és la guionista i directora d'aquesta comèdia que, amb Greta Gerwing com a protagonista, mostra una dona independent, moderna i espontània, capaç de trencar les tradicionals pautes de gènere.
Un caràcter que, a l'inici de la narració busca un donant d'esperma per ser mare soltera. Però qui es veu sorpresa per un amor passatger que li fa canviar els plans a última hora.
Una història ràpida, divertida i que, trampeja per protegir l'essència de la naturalitat i troba el codi ideal per poder trencar amb la típica comèdia romàntica.
Personalment he gaudit, d'un tipus d'humor basat a treure mitjançant la ironia el que és més simpàtic de les incoherències del gènere humà.
Diuen que l'estil de l'autora d'aquesta obra és molt similar al d'en Woody Allen, jo crec que no té res a veure, però en tot cas si que, fotografia una part més antropològica de les relacions socials. Per tant una producció fresca i divertida que, per mi no té massa més.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada