diumenge, 19 de febrer del 2012

Núria opina, DECLARACION de GUERRA "La guerre est déclarée"


Aquesta és una pel·lícula fresca, creativa i que sap explicar molt bé, un esdeveniment molt tràgic que li succeeix a una parella jove que s'estima, amb el seu fill. Ho fa sense dramatitzar, però sense obviar que el què estan vivint és un drama.
Una altra qualitat d'aquest film és la seva autenticitat, sinceritat i honestedat, de tal manera que la història t'arriba i et corprèn.
La història és real, perquè és el que li va passar a la directora, explicada per gent de veritat, amb sentiments sintetitzats per tal de convertir-los en llenguatge cinematogràfic. Però sense filtrar-los , no com fan alguns directors actuals per tal de comercialitzar-los i fer-los digeribles per el gran public, com si la gent fos “tonta”.
És una història d'amor entre una parella jove que, han d'afrontar la greu malaltia del seu fill de divuit mesos, es fan forts mútuament en els seu estupor.
La història es converteix en mítica perquè l'amor sempre es posa a prova en els moments difícils i ells la superen amb escreix.
M'agrada la sinceritat en que els personatges afronten les seves les pors, dubtes i contradiccions, la història té un ritme de successió d'esdeveniments trepidant i els protagonistes passen moments de tot, i no sempre coincideixen, però acaben trobant-se sempre en un punt, per tal de tirar endavant i no deixar el seu petit fill abandonat amb la seva malaltia, de la que no pot ser-ne encara conscient.
Aposto per aquest tipus de cinema que busca emoció i que és creatiu en la seva posta en escena i no necessita un gran muntatge.
Esplèndida!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada